اینم از علت سردی و گرمی بعضی غذا ها

هیچ می‌دانید چرا نباید عسل و خربزه و همین طور ماهی و ماست را با هم خورد ؟
علت این که عسل و خربزه را نباید باهم خورد، در ماهیت کربوهیدرات ها یا قندهای موجود در این مواد نهفته است.
عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است.
هر دو قند به سرعت جذب بدن می‌شوند و آنتالپی را بالا می‌برند.
در این ‌صورت گفته می‌شود که شخص گرمیش شده.
این افزایش آنتالپی بدن ممکن است با ایجاد تغییر ناگهانی در بدن همراه شود و مرگ را در پی داشته باشد.
ماست و ماهی را هم نباید باهم خورد.
ماهی ، فسفر دارد و ماست ، اسید لاکتیک.
واکنش این دو ماده ، یک واکنش گرماگیر است و آنتالپی بدن را پایین می‌آورد و به اصطلاح ، شخص دچار سردی می‌شود.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s